Hoe maak je een IJstaart? Ingrediënten: 1 cake 10 bolletjes ijs 150 gram suiker 40 ml sinaasappellikeur 4 eiwitten 1 citroen fruit naar keuze Bereiding:Snijd fruit naar keuze in stukjes. Snijd de cake in dunne plakken en leg 3 plakken hiervan op een ovale schaal in de lengte. Giet 20 ml van de likeur over de cake. Maak bolletjes ijs en verdeel deze over de cake samen met de fruitstukjes. Dek het ijs en de fruit af met de rest van de plakken cake en giet hier de rest van de likeur over. Zet het in de diepvries voor minimaal een uur. Snijd de citroen door en wrijf hiermee over de kloppers van de mixers en maak de mengkom ermee vochtig. Doe de eiwitten in de kom en klopt ze stijf. Voeg de suiker voorzichtig toe terwijl je door blijft mixen. Schep het in een spuitzak en decoreer de ijstaart hiermee door er toefjes op te spuiten. Zet de taart terug in de vriezer. Laat de oven voorverwarmen op de hoogste grillstand. Zet de taart in de oven en laat hem in tien minuten bruin worden. Leg eventueel nog wat fruit bovenop de taart en serveer direct.